Vleesgerechten

Van de grill

Botermalse Hollandse Biefstuk

met saus naar keuze
18,50

“Surf & Turf”

Biefstuk met een spies van
gemarineerde Scampi en Truffelmayonaise
21,50

Huisgemarineerde Saté spies

van kalkoen met Satésaus
18,50

“Voor de liefhebber”

T-Bone steak van 550 gram met kruidenboter
27,50

Huisgemarineerde Spare-Ribs

met honing marinade en knoflooksaus
18,95

Mixed Grill

Spare-Rib,Varkenshaas, Kip, Hamburger
met knoflooksaus
20,50

Gemarineerd “Nieuw Zeelands” lam

aan spies met kruidenboter
19,50

Uit de pan

Shoarma schotel

met huisgemaakte knoflooksaus
15,50

Schnitzel

met een saus naar keuze
16,50

Schnitzel “Hawaï special”

met ananas en brie overbakken
17,50

Schnitzel

met tomaat,salami en mozzarella overbakken
17,50

Sauzen

Pepersaus, Champignonsaus, Rode portsaus,
Gorgonzolasaus of Kruidenboter