Home

 

   
‚ÄúDe Heksenketel‚ÄĚ

Ons restaurant is gelegen in een rustige zeer gemoedelijke omgeving, omringd door weilanden met zijn nostalgische boerderijen, het Veerse Meer en de mooiste Noordzee Stranden van Nederland. Via de plaatselijke VVV zijn er allerlei fietsen wandel routes te verkrijgen die u leiden langs al het unieke wat Zeeland u te bieden heeft. 

Tevens zijn wij bij ‚Äúde HEKSENKETEL‚ÄĚ ANWB FIETS SERVICE PUNT. Dit wil zeggen voor kleine reparaties, informatie over fiets en wandelroutes, en fiets arrangementen kunt u bij ons terecht. Ook kunt u bij ons uw electrische fiets opladen.¬†

Het Restaurant annex Pannenkoekenhuis ademt een gemoedelijke,
bijna huiselijke sfeer uit, waar een ieder zich ongedwongen in een sprookje zult wanen. Ook de kinderen zullen zich niet vervelen. Er is een speelhoek met een ballenbak en buiten kunnen ze spelen in de speeltuin met o.a. een piratenschip, terwijl u heerlijk geniet op ons sfeervol ingericht terras op het zuiden.

Op onze menukaart vind u zowel Vis en Vlees specialiteiten vanaf de Grill of uit de pan en we hebben een keur aan Specialiteiten Pannenkoeken. Ook hebben wij tal van kindermenu`s waarbij de kinderen kunnen kiezen uitverschillende gerechten met verkleed pakketjes die ze mee naar huis mogen nemen. 

Tevens verzorgen wij graag uw feestje, verjaardag of zakelijk diner. 

Liever een feestje thuis?  Vraag naar onze catering mogelijkheden.

Annetien & Edwin Joosse en ons voltallige team heten u van harte welkom.